GastronomiaInnePolecamy

Potęga polskiego smaku i siła sentymentu

Tradycja, przyzwyczajenie, a może smak? Co sprawia, że od ponad 40 lat w domach Polaków gości ten sam produkt, mimo iż sklepowe półki uginają się pod ciężarem oferty konkurencji?

Szybko nabywamy i bez skrupułów pozbywamy się produktów, które albo się nudzą, albo nie spełniają oczekiwań. Sięgamy po nowinki i… skruszeni wracamy do klasyki. W dobie nieustannej walki producentów o miejsce w koszykach i portfelach konsumentów, rzadkością jest ponad 40 lat rynkowej tradycji i rzesze lojalnych użytkowników. Margaryną Roślinną Z.T. Bielmar, niegdyś znaną jako Masło Roślinne, smarujemy kanapki od 1972 roku!

Margaryna_Roslinna_Bielmar_small

Żółty kubek z charakterystycznym słonecznikiem kojarzy się z dzieciństwem, ale sentyment to nie jedyny powód, dla którego sięgamy po smak sprzed lat. Wychowani na kanapkach z Roślinną, dzisiaj wnikliwie czytamy etykiety, porównujemy składy produktów i świadomie wybieramy… tak samo jak nasze mamy i babcie! Wysoką jakość i bogactwo wartości odżywczych.

Margaryna Roślinna Z.T. Bielmart o tradycyjny, pełnotłusty (80% tłuszczu) produkt do smarowania pieczywa. Charakteryzuje się miękką i gładką konsystencją, dobrze rozsmarowuje się tuż po wyjęciu z lodówki. Komponowana od 41 lat (!) według tej samej receptury, z dodatkiem naturalnie ukwaszonego mleka, Margaryna Roślinna posiada bukiet smakowo-zapachowy nawiązujący do aromatu masła.

Ważnym składnikiem Margaryny Roślinnej jest olej słonecznikowy (min. 30%), będący doskonałym źródłem niezbędnych nienasyconych kwasów tłuszczowych (NNKT), zaliczanych do grupy OMEGA-6, oraz naturalnego przeciwutleniacza – witaminy E (tokoferolu) w proporcjach 27 mg/100 g produktu. Co istotne, Roślinna nie zawiera substancji konserwujących i, jak wszystkie margaryny roślinne, cholesterolu.

Wybierając Margarynę Roślinną Z.T. Bielmar, nie tylko sięgasz do własnych wspomnień, ale także stajesz się częścią 40 lat tradycji w 100% polskiego produktu, tworzonego z pasją przez polską firmę!

PR
LA

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *