NOWOŚĆ Szybki Sernik na zimno bez lodówki!

Delecta wprowadza do oferty absolutną nowość w segmencie deserów instant – pierwszy na rynku Sernik na zimno, który można przygotować w 5 minut, bez schładzania w lodówce. To doskonała propozycja wykorzystująca potencjał sprzedażowy dwóch kategorii: ciast na zimno i deserów instant.

Nowy asortyment obejmuje trzy smaki: Szybki Sernik na zimno z prawdziwą wanilią, Szybki Sernik na zimno z truskawkami oraz Szybki Sernik na zimno z wiśniami.

Przygotowanie Szybkiego Sernika na zimno Delecta jest bardzo proste. Schłodzone mleko (100 ml) należy energicznie wymieszać łyżeczką z zawartością jednoporcjowej saszetki i odczekać 5 minut. Bez lodówki i długiego czasu chłodzenia, można delektować się oryginalną przekąską na zimno w dowolnej chwili dnia w domu, w biurze, na wyjeździe za miasto.

Szybki Sernik na zimno Delecta ma delikatną konsystencję, a dzięki dodatkowi mleka stanowi świetną alternatywę nie tylko dla kisieli, budyniów i batoników, ale także deserów mlecznych, serków homogenizowanych czy jogurtów.

Nowe Szybkie Serniki na zimno Delecta są dostępne w sprzedaży w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji od 27 maja br. w sugerowanej cenie detalicznej ok. 1,85 zł.

Wprowadzeniu nowego asortymentu na rynek będzie towarzyszyć promocja on-pack z Sernikiem oryginalnym Delecta oraz szereg działań posprzedażowych w punktach handlowych. Zaplanowano dodatkowe ekspozycje w standach modułowych i wsypowych oraz na wieszakach przypółkowych w strefie sprzedaży mleka. W gazetkach handlowych sieci pojawią się specjalne moduły informacyjne, a w prasie branżowej reklama.

Producent: Rieber Foods Polska S.A. (www.delecta.pl)

Produkt: Szybki Sernik na zimno z prawdziwą wanilią (38 g)

Szybki Sernik na zimno z truskawkami (38 g)

Szybki Sernik na zimno z wiśniami (38 g)

Cena det. 1,85 zł

W sprzedaży od: 27 maja br.

prasa24h

Serwis prezentuje informacje wiadomości prasowe. Zapraszamy do współpracy z naszym portalem prasowym.

0 Comments

No comments!

There are no comments yet, but you can be first to comment this article.

Leave reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 
This site is protected by Comment SPAM Wiper.